Termeni şi condiţii

Termeni:

În cele ce urmează a fi prezentate, următorii termeni vor avea înţelesurile arătate mai jos:

Site – toate paginile şi subpaginile ce se găsesc la adresa http://www.rentador.ro;
Conţinut – imaginile, textele precum şi orice alte informaţii şi elemente prezentate în conţinutul paginilor Site-ului;
Utilizator – orice persoană fizică care navighează pe Site;
Furnizor – SC LEXIT KLUST CONSULTING SRL.

Condiţii utilizare Site

Acest website este proprietatea SC LEXIT KLUST CONSULTING SRL şi poate fi folosit în condiţiile prezentei secţiuni de către orice persoană fizică ce are împlinită vârsta de 18 ani.

Prin intermediul acestui Site, Furnizorul prezintă serviciile şi preturile practicate, punând la dispoziţie Utilizatorului modalităţi de contact, dar oferă şi posibilitatea accesării serviciilor prin metode tehnice de rezervare online. Prezentul Site a fost construit utilizand soluţii software de management al continutului puse la dispozitie in mod gratuit publicului. Orice alte elemente ale website-ului, cu exceptia celor prezentate mai sus, sunt proprietatea exclusiva a SC LEXIT KLUST CONSULTING SRL, enumerând conţinutul Site-ului, modul de prezentare a informaţiei, structura paginilor, sistemul de închiriere online, însa fără ca enumerarea să fie limitativă. Aceste elemente fac obiectul dreptului de autor conform Legii 8/1996 privind drepturile de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completările ulterioare, fiind marcate în mod corespunzator cu simbolul “©”.

Acceptarea termenilor

Utilizatorul acceptă în mod tacit termenii şi condiţiile referitoare la utilizarea Site-ului, prin simpla navigare pe acesta.

Neangajarea raspunderii

Furnizorul depune eforturi pentru ca informaţia prezentată pe Site sa fie actuală, corectă şi completă. Cu toate acestea, pot surveni situaţii în care informaţia să fie eronată, desuetă sau sa lipsească. În acest sens, Furnizorul nu îşi asuma nici o răspundere asupra corectitudinii şi integritatii informaţiilor prezentate in Conţinutul Site-ului.

Folosirea Site-ului

Utilizatorul este obligat ca, în comportamentul pe care îl adoptă la navigarea pe paginile Site-ului, să nu desfăşoare niciun fel de acţiune, prin orice mijloace prin care ar putea modifica continutul Site-ului, ar accesa zonele restricţionate publicului ale acestuia sau ar îngreuna ori bloca accesul la Site altor Utilizatori, de a nu încărca programe sau coduri/script-uri de orice fel care ar putea colecta orice fel de informaţii despre ceilalti Utilizatori ai Site-ului sau ar accesa baza de date a site-ului în orice alt mod decat cel pus la dispoziţie prin secţiunile publice ale Site-ului.
De asemenea, Utilizatorul are obligaţia de a folosi Site-ul în scopul în care acesta este destinat, urmand paşii logici ce pot fi cu usurinţă determinaţi de către orice persoană care are dreptul de a naviga pe prezentul Site.

Utilizatorului îi este interzis să descarce, să copieze, să reproducă în orice fel şi prin orice mijloace Continutul Site-ului.

Termeni şi condiţii de închiriere

Rezervarea efectuată online nu constituie obligativitate contractuală decât în măsura confirmării acesteia de către un agent Rentador Auto.
Pentru confirmarea acesteia, după primirea detaliilor rezervării pe email, veți fi contactat de un agent Rentador Auto.

În vederea confirmarea rezervării va trebui să achitați un avans de 10% din închiriere, minim 50€.
Anularea rezervării este gratuită dacă este făcută cu cel puțin 14 zile calendaristice înainte de data preluării. Anularea rezervării cu mai puțin de 14 zile până la rezervare duce la pierderea avansului achitat.
Plata avansului se poate face prin card de debit sau de credit Visa / Mastercard, conform indicaţiilor primite de la agentul Rentador Auto.
Diferenţa de plată va fi încasată la preluarea maşinii, prin card de debit sau de credit. Depozitul se va constitui prin intermediul cardului de credit.

Rezervările se fac asupra unei clase auto, nu pentru un anumit tip / model. Dacă o mașină din clasa asupra căreia s-a făcut rezervarea nu este disponibilă, mașina se poate înlocui cu o altă mașină din aceeași clasă sau o clasă superioară.

Modificarea rezervării se poate face la numărul de telefon (004) 0755 099 151 sau la email office@rentador.ro.

Vârsta minimă pentru a putea închiria un autoturism de la Rentador Auto este de 20 ani. De asemenea, șoferul trebuie să aibă cel puțin un an experiență pentru categoria B.

Pentru închiriere, aveți nevoie de un act de identitate / pașaport valabil și permis de conducere cat. B. Actele se vor prezenta în original, la preluarea mașinii, sau la solicitare, anticipat, în copie.

De asemenea va trebui să prezentați un card de credit în vederea constituirii depozitului.

Prețurile de închiriere includ:
- TVA 19%;
- Asigurare CASCO;
- Asigurare RCA;
- Rovinietă;
- Kilometri nelimitaţi (pentru perioade mai mari de 3 zile, pe teritoriul României).

Preţurile nu includ:
- Combustibil;
- Taxe speciale de drum, pod, parcare, trecere cu bacul, etc.
- Amenzi primite de şofer în timpul închirierii;
Taxe Suplimentare

Taxă preluare / predare auto la aeroport: 15 € / transfer;
Taxă preluare / predare auto în afara orelor de program: 15 € / serviciu;
Taxă dislocare autoturism: La cerere, în funcție de disponibilitate.
Taxă kilometri suplimentari: 0.12 € / km;
Taxă "Asigurare R+":   Asigurare R+.pdf
Termenii și condițiile de închiriere de mai jos se completează cu documentul atașat.

 Termeni şi Condiţii.pdf

Prelucrare date cu caracter personal

Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

 Informare prelucrare date.pdf