Închirieri auto pe termen lung

Rentador Auto vă prezintă serviciul Rentador LT, un serviciu pentru manageri ce doresc să-şi conducă afacerea, lăsând aspectele tehnice pe seama profesioniştilor

Ce este serviciul Rentador LT?

Rentador LT este un serviciu de închirieri auto pe termen lung, pentru o perioadă mai mare de 3 luni, cu toate costurile de întreţinere a maşinii incluse în preţ.

Cui se adresează?

Rentador LT se adresează, în general, societăţilor care doresc să îşi eficientizete costurile cu privire la flota auto, prin plata lunară a unei sume fixe pentru exploatarea unui autovehicul.

Avantaje

Invariabilitatea costurilor de exploatare (cu excepţia celor de combustibil) se traduce printr-un control mai bun al bugetului alocat pentru transportul angajaţilor şi direcţionarea resurselor către domeniile aducătoare de profit.

Eliminarea costurilor de gestionare a flotei precum şi preţul lunar fix degrevează departamentele contabile de cheltuieli şi tranzacţii multiple şi răspândite în timp.

Cereţi o ofertă

Pentru a ne cere o ofertă, vă rugăm să ne contactaţi prin email la adresa office@rentador.ro  sau la telefon  (004) 0755.099.151