Închirieri autocare pentru excursii

Închirieri autocare

Pentru a satisface nevoile clienţilor, Rentador Auto oferă servicii complete de închirieri microbuze și autocare la preţuri accesibile oricărui grup de persoane.

Un transport eficient se concretizează în deplasarea unei persoane de la punctul A la punctul B cu costuri cât mai reduse, fără însă a se face nici un compromis cu privire la siguranţă sau confort.

Transporturile în grup sunt modalitatea cea mai eficientă de a transporta persoane, prin împărţirea resurselor utilizate în vederea deplasării la numărul total de indivizi din grupul transportat.

Rentador Auto oferă acces tuturor persoanelor la servicii de închirieri microbuze și autocare, punând la dispoziţie microbuze, midiautocare şi autocare ce corespund celor mai exigente criterii de evaluare.

Capacitate unitate de transport

Preț / kilometru

19/20 locuri

0.6 € / km

21-30 locuri

0.9 € / km

31-50 locuri

1.4 € / km

51-60 locuri

1.5 € / km

* preţurile se calculează ţinând cont de o limită zilnică minimă de 250 de kilometri.

Toate microbuzele, midiautocarele şi autocarele noastre sunt dotate cu aer condiţionat şi sunt încadrate în categoria I de confort şi siguranţă, conform exigenţelor cerute de reglementările legale în vigoare. Printe criteriile impuse de lege amintim:

spaţiul dintre scaune sporit;

înălţime mai mare a spătarului;

scaune moi, tapiţate, atât la şezut cât şi la spătar;

cotiere;

lămpi de citit individuale;

aer condiţionat;

sistem de încălzire auxiliară;

suspensii pneumatice sau mixte;

ferestre din geam securizat;

altele astfel de criterii, stabilite de lege, care sunt avute în vedere la eliberarea certificatului de clasificare al mijlocului de transport.

Cerere ofertă

Pentru a ne cere o ofertă, vă rugăm să ne contactaţi prin email la adresa office@rentador.ro  sau la telefon  (004) 0755.099.151